Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.80.87.166 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
30 berichten.
Amber Bordewijk uit Bleiswijk schreef op 6 maart 2018 om 21:32:
Als je dochter op een niet opvang dag vraagt of ze naar de Zonnestraaltjes mag, dan weet je dat ze daar helemaal op haar plek is. Onze dochter Nóri heeft met heel veel plezier op de Zonnestraaltjes gezeten en als we niet waren verhuisd was ze daar tot haar vierde zeker gebleven. De meiden van de Zonnestraaltjes zorgen met zo veel liefde en overgave voor de kinderen. Ze bedenken iedere keer weer leuke uitjes en activiteiten en de overdekte buitenspeelplek zorgt ervoor dat ze altijd kunnen buitenspelen. Joyce en Patricia zorgen dat alles altijd goed georganiseerd is, met een fijne communicatie en altijd een luisterend oor. Het verloop van leidsters is uiterst klein, wat een teken is dat iedereen het naar haar zin heeft. Wij hebben met veel plezier en vertrouwen onze dochter naar de opvang gebracht en zullen iedereen enorm missen.
Sandhya uit Bleiswijk schreef op 21 februari 2018 om 00:08:
Wat een zoektocht was het naar een kinderdagverblijf waar wij ons kindje van 2 maanden konden achter laten in de hoop dat ze hem net zoveel liefde zouden geven als wij thuis. Onmogelijk dacht ik, totdat hij voor het eerst in de armen lag van Patricia, één van de leidsters en tevens eigenaresse. Mijn onrust als kersverse moeder was voorbij 'gelukkig hij is in goede handen' dacht ik. In de bijna 4 jaar die daarop volgde, waren er 'kleine dingetjes zoals parkeerplaats verbeteren en wisseling van de leidsters.' Nooit heeft dit echter bij mij voor irritatiepunten gezorgd want Patricia & Joyce zijn harde werkers die hun ziel, zaligheid en liefde stoppen in hun bedrijf en met hun streven naar perfectie altijd verbeteren. Dit stralen ze ook uit naar hun team. Wat het allerbelangrijkste is, is dat onze zoon zich 4 jaar lang geborgen heeft gevoeld, onwijs veel plezier heeft gehad, zjjn zelfvertrouwen heeft oogebouwd en daarnaast een pedagogisch verantwoorde omgeving heeft gehad waarin hij zich op verschillende manieren kon ontwikkelen (motorisch, cognitief etc. etc.) Thanxs Joyce, Patricia en team voor jullie warmte, het ga jullie goed. Sandhya mama van Karan
Leon en Liesbeth uit Bleiswijk schreef op 29 december 2017 om 10:59:
Wat hebben wij geboft met een zeer goed en fijn kinderdagverblijf om de hoek. Onze jongens Jelle en Guus zijn altijd met veel plezier naar de Zonnestraaltjes gegaan. Zeer persoonlijk, geen dag voorbij gegaan zonder even een praatje hoe het gegaan was die dag. Veel leuke en gevarieerde activiteiten waar de jongens van genoten hebben. We gaan jullie ontzettend missen. Dat de Zonnestraaltjes maar veel kinderen mogen verzorgen. Een echte aanrader!
Fam Rodenburg uit Bleiswijk schreef op 17 december 2017 om 20:00:
Het zeer professionele team van de Zonnestraaltjes heeft 6 jaar lang met veel liefde en aandacht voor onze 2 dochters gezorgd. We gaan ze zeker missen. De meiden gingen met veel plezier en kwamen altijd thuis met een glimlach en veel verhalen. Als ouders is dit wat je van een kinderdagverblijf zou willen. Toppers zijn het!
Jeroen en Dorith schreef op 24 oktober 2017 om 09:45:
Wat hebben wij geboft met jullie als kinderdagverblijf! Onze 2 jongens brachten we altijd met een gerust hart weg en we haalden (bijna) altijd vrolijke mannetjes weer op. We hebben de leidsters als heel prettig ervaren. Wat fijn om te zien hoe relaxed en begaan jullie met onze jongens waren. Er hangt een hele lieve sfeer op jullie locatie, waarbij echt naar het kind als individu gekeken wordt en waar persoonlijke aandacht voorop staat. Met onze jongste hadden we wat kleine medische zorgen, waar jullie heel goed rekening mee hielden. We vinden het oprecht jammer dat ons jongste mannetje vanwege onze verhuizing eerder bij jullie kinderdagverblijf weg moest gaan, want wat missen we jullie!! Super dat we 3 jaar lang van jullie goede zorgen mochten genieten. Dankjewel!
Quinten van Yperen uit Bleiswijk schreef op 24 augustus 2017 om 11:29:
Ik heb hier een leuke tijd gehad en het allerleukste was wel het racen op de blauwe fiets!
Inge en Marc uit Capelle aan de IJssel schreef op 16 juli 2017 om 08:05:
Onze dochter Jasmijn heeft 1,5 jaar lang met veel plezier op "de zonnestraaltjes" gezeten. De persoonlijke aanpak maakte voor ons het verschil. De dames geven echt persoonlijke aandacht aan de kinderen en dragen deze informatie ook over naar de ouders. Waardoor je echt weet wat ze hebben mee gemaakt. De foto's die je later kunt terug zoeken op een beveiligde website zijn ook echt een aanvulling. Het gebouw is netjes en veilig en wordt goed verzorgd. Tevens vonden wij het een plus dat de creche zorgt voor een gezonde avond maaltijd, wat ons als ouders toch een hoop stress scheelt als we thuis komen om 18.00. We hebben echt een fijne tijd gehad op de zonnestraaltjes en gaan nu wegens een verhuizing naar een andere creche, maar de lat ligt hoog voor deze nieuwe creche. Super bedankt, Patricia, Joyce en Michelle en Laura. Groetjes van Marc, Inge en Jasmijn. Ps. Super bedankt voor het mooie afscheidsboek. We vinden het een prachtige herinnering.
Nadia verheul uit Berkel schreef op 21 maart 2017 om 14:24:
Afgelopen 4 jaar is finn met veel plezier bij jullie komen spelen, het laatste jaar samen met zijn zusje Isa. Wat hebben ze het altijd naar hun zin gehad, binnen spelen, buiten spelen, knutselen, verven alles kon en werd gedaan. Jullie meiden waren allemaal altijd met veel enthousiasme en liefde voor de kinderen, geïnteresseerd in alles, die betrokkenheid is ook erg belangrijk voor de ouders, bedankt hiervoor! Ga vooral zo door meiden jullie doen het super! Groetjes familie Verheul
Nico en Sandra uit Bleiswijk schreef op 9 februari 2017 om 09:44:
Zes jaar lang zijn eerst Micky en en daarna ook Faye met veel liefde en warmte opgevangen bij de Zonnestraaltjes. Vanaf de eerste dag vonden wij al dat we onze dochters naar een warm nest stuurden en hebben ons in die zes jaar geen moment zorgen gemaakt als ze bij de Zonnestraaltjes waren. Dat Micky en Faye elke dag met plezier naar de opvang gingen en ook altijd enthousiast waren zegt genoeg over de kwaliteit en sfeer die bij de Zonnestraatjes heerst. Wij bevelen de Zonnestraaltjes warm aan bij alle kersverse ouders in de omgeving.
Bernadette Kapteijn uit Bleiswijk schreef op 8 december 2016 om 09:54:
Onze Julia heeft 4 heerlijke jaren bij de Zonnestraaltjes gehad. Julia is gestart met 3 maanden oud voor 1 dag in de week. Wij vonden het allemaal erg spannend, maar het voelde allemaal heel snel vertrouwd. Een hecht en lief team van meiden, veel activiteiten binnen en buiten, genoeg tijd voor spelen, liedjes zingen, knuffelen etc. Ook goede maaltijden en vooral volop aandacht voor het kindje! ik heb daar eigenlijk altijd alleen maar vrolijke kindjes gezien!